MESEČNA RATA SAMO 80 EVRA: Izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti kod Kraljeva teče po planu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESEČNA RATA SAMO 80 EVRA: Izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti kod Kraljeva teče po planu

U prve dve godine biće izgrađeno 214 stanova, od planiranih 946 stanova ukupno, izgradiće se i prateća infrastruktura

Radovi na izgradnji stanova za zaposlene na poslovima bezbednosti, u naselju Voćareve livade u Ribnici, koji su započeli u aprilu prošle godine, odvijaju se prema planu.

- Ovo je odlična vest za sve pripadnike Policijske uprave u Кraljevu, kraljevačkog odreda Žandarmerije, Druge brigade Кopnene vojske, sudske straže, Okružnog zatvora - da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će njihovi zaposleni imati mogućnost da za svega 400 evra po kvadratnom metru kupe nove stanove. Ukoro će i ratni vojni invalidi i porodica palih boraca moći da kupuju ove stanove po istim uslovima kao pripadnici bezbednosnih snaga - kaže gradonačelnik Кraljeva Predrag Terzić, napominjući da će za stan od 55 kvadratnih metara, na 30 godina, mesečna rata iznositi svega 82 evra, što je znatno manja cena od zakupa.

U prve dve godine biće izgrađeno 214 stanova, od planiranih 946 stanova ukupno.Izgradiće se prateća infrastruktura, od pristupnih saobraćajnica, perking mesta, javne rasvete, kanalizacione i vodovodne mreže. Radi izgradnje stanova u Voćarevim livadama, čija je realizaciji u Srbiji krenula 2018. godine uz pomoć predsednika Republike Aleksandra Vučića i republičke vlade, osnovano je i Privredno društvo ,"SPV Ibar" d.o.o. Кraljevo, sa sedištem u Кraljevu.

-Grad Кraljevo će, uz pomoć Кancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije , početi izgradnju nove zgrade OŠ ,"Sveti Sava" , vrednosti 39,5 miliona dinara.U Ribnici će uskoro biti otvorena i nova ambulanta sa pedijatrijskim odeljenjem, a u aprilu nas očekuje i otvaranje još jednog tržnog centra pored Nove hale sportova.Sve će to omogućiti potpuno nov izgled ovog kraljevačkog prigradskog naselja i Ribnica će postati grad u gradu - najavljuje gradonačelnik Terzić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.