MATIJA SA SAMO 19 GODINA NAPRAVIO VELIKI BIZNIS: Mnogi ga nisu shvatali ozbiljno, ali on sada izdržava celu porodicu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 21:20

MATIJA SA SAMO 19 GODINA NAPRAVIO VELIKI BIZNIS: Mnogi ga nisu shvatali ozbiljno, ali on sada izdržava celu porodicu (FOTO/VIDEO)

Uprkos svemu i dalje želi da ostane u zemlji.
Na imanju u Moslavini, koje se prostire na preko šest hektara, porodica Andrašević svakodnevno marljivo brine o svom bobičastom voću. Na ideju da posao podignu na viši nivo došao je 2016. godine Matija Andrašević kada je imao svega 19 godina.
- Jednog dana sam se zapitao zašto ne bih stvorio sopstveni brend? Ideja za ime došla je sama od sebe. Proizvodimo bobičasto voće koje je zdravo, jer sadrži puno antioksidansa. Danas smo na društvenim mrežama prepoznatljivi po imenu "Zdrave bobice". Na Instagramu nas prati skoro 6.000 ljudi, na Fejsbuku više od 1.000, a imamo i web-stranicu - rekao je Matija Andrašević.
Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.