M. Mitrovica: Kanadske topole i sibirski brest na keju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M. Mitrovica: Kanadske topole i sibirski brest na keju

Kanadske topole i sibirski brest posađeni su uz sam kej u Mačvanskoj Mitrovici kao i uz obalu. Ova lokacija najčešće je omiljeno mesto za odmor i šetnju stanovnicima tog dela grada i svako uređenje pozdravljaju.

Ukupno 120 sadnica donacija su Mesnoj zajednici od Vodoprivrednog preduzeća Sava, sa ciljem da se ne samo uredi već i obezbedi taj deo od mogućih nepogoda.

Ideja Mačvana je da u narednom periodu na ovom mestu postave i adekvatan mobilijar za svoje najmlađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sugrađane ali i sadržaje za odmor za nešto starije.

Sve to košta 200.000 dinara košta ali, kako kažu Mačvani, njena vrednost za sve one koji će imati dobrobiti od nje daleko je veća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.