Luka Petrović daje tri miliona KM za promociju

Izvor: Capital.ba, 07.Mar.2024, 15:03

Luka Petrović daje tri miliona KM za promociju

TREBINJE – „Elektroprivreda Republike Srpske“ (ERS), na čijem je čelu Luka Petrović, izdvojiće gotovo tri miliona maraka za godinu dana promocije na sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim manifestacijama, saznaje CAPITAL. Foto: Capital Konkretno, kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, ERS kroz nabavku usluga reklamiranja na različitim sportskim, kulturnim i drugim manifestacijama, planira poboljšati vidljivost svog brenda i unaprijediti kvalitet poslovanja. „Potrebno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << vršiti kontinuiranu promociju i poboljšanje vidljivosti reklamiranja ERS u javnosti“, istaknuto je u tenderskoj dokumentaciji. Naglašavaju i da je potrebno analizirati svaki odobreni zahtjev za reklamiranjem i za to predstavljanje potrebno je napisati novost, naslov i grafički kreirati vizual koji na najbolji način predstavlja tu aktivnost. U „Elektroprivredi“ naglašavaju i da je neophodno da kompanija koja bude obavljala ovaj posao dizajnira promotivne banere i druge grafičke materijale u skladu sa zahtjevima ERS u smislu reklamiranja i promocije koji se realizuju ovom nabavkom. „Osim toga, važno je realizovati kvalitetnu komunikaciju putem društvenih mreža koja podrazumijeva profesionalan pristup svakom pojedinačnom zahtjevu koji se oglašava“, dodali su u „Elektroprivredi“. Rok za prijem ponuda i preuzimanje tenderske dokumentacije je 23. april ove godine. Rukovodstvo ERS očigledno ne brine ogroman dug prema Slovencima niti odluka Ustavnog suda RS koji je proglasio neustavnom odluku o povećanju cijena struje u RS, pa nastavlja da troši milione maraka na reklame i popravljanje imidža. Podsjećemo, ERS je i prošle godine za ovu vrstu promocije izdvojio čak 7,5 miliona maraka, a ugovor je dobila firma „Grudis“ iz Banjaluke. Ono što je interesantno je da je „Grudis“ malo poznato preduzeće koje je 2022. godine imalo svega tri zaposlena, prihod od 719.318 KM, te dobit od 65.124 maraka. CAPITAL: Bojana Ninković Чланак Luka Petrović daje tri miliona KM za promociju се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Dobit RiTE „Gacko“ pala za deset miliona

Izvor: Capital.ba, 08.Mar.2024, 14:39

BANJALUKA – Rudnik i termoelektrana (RiTE) „Gacko“ zaradio je u prošloj godini svega 584.877, što je čak 18 puta manje nego godinu ranije kada je bio u plusu 10,7 miliona maraka. FOTO: Capital Finansijski izvještaj ovog preduzeća za prošlu godinu pokazuje da je ovako lošem rezultatu doprinijelo...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.