Lučić: Protiv Hetemija podnosimo krivičnu prijavu

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 19:42

Lučić: Protiv Hetemija podnosimo krivičnu prijavu

Generalni direktor "Telekoma Srbija" izjavio je danas da će ta kompanija protiv predsednika opštine Leposavić Ljuljzima Hetemija podnetu krivičnu prijavu.

Krivična prijava će biti podneta zbog nasilnog prekida signala radio linka za repetitor MTS-a u Lešku.

"Kurtijev partijski kolega, izvesni gospodin Ljuljzim Hetemi, grubo je prekršio Briselski sporazum, kao i sve lokalne zakone i standarde poslovanja kompanija u Evropi, i najtežom zloupotrebom sluzbenog položaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nasilno prekinuo signal radio linka za nas repetitor u Lešku i time ostavio mogobrojne građane bez signala mobilne telefonije, uprkos tome što naša kćerka kompanija mts d.o.o. poseduje sve neophodne dozvole", rekao je Lučić.

On je dodao da će "Telekom Srbija" o ovom slučaju "momentalno obavestiti međunarodnu zajednicu, sve strane ambasade i podneti krivičnu prijavu protiv gorepomenutog", nadajući se da će on "što pre biti priveden licu pravde i odgovarati za svoje postupke".

"Ono što bih poručio našim korisnicima i građanima Leška jeste da ne brinu i da ćemo u najkraćem mogućem roku, omogućiti puštanje signala mobilne telefonije putem alternativnih tehničkih rešenja i time im obezbediti uslove za normalnu komunikaciju", istakao je Lučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DANAS SIGNAL ZA SRBE NA SEVERU KiM Lučić: Srbima ugašen signal ZATO ŠTO SU SRBI, a MTS SRPSKA KOMPANIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 12:14

Hatemi grubo prekršio službeni položaj...Vladimir Lučić, generalni direktor Telekom Srbija, izjavio je da će danas, u toku dana, alternativnim putem povzati dve bazne stanice na severnom delu Kosova i Metohije, kako bi korisnicima MTS usluga bilo ponovno omogućen signal i naznačio je da je podnesena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.