Lidl: Nemamo problema s radom snagom

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Mar.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl: Nemamo problema s radom snagom

PULA - Jučer je na zaobilaznici, preko puta benzinske pumpe Crodux, na Gregovici otvoren drugi Lidlov market u Puli.

Interes građana bio je velik, a u Lidlu su za njih pripremili besplatnu kavu, čaj, bombone i krafne, uz promotivne cijene na određene artikle koje će vrijediti sve do 17. ožujka.

Nije poznato kolika je površina i broj zaposlenih jer u tvrtki te podatke smatraju poslovnom tajnom. Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Hrvatska, kaže da nisu imali problema s pronalaženjem radne snage te da su asortiman i cijene identični kao u ostalim Lidlovim prodavaonicama.

- Osigurali smo 128 parkirnih mjesta, toga uvijek fali, pogotovo u turističkoj sezoni. Sretni smo što nas Puljani vole i podržavaju. Gradnja je trajala manje od godine.

U Hrvatskoj posluje 97 Lidlovih marketa, kojih je u Istarskoj županiji osam: osim dva u Puli, otvoreni su i u Poreču, Pazinu, Rovinju, Medulinu, Rovinju i Labinu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.