Izvor: B&F Online, 29.Jul.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri u upravljanju data centrima

Kompanija Schneider Electric proglašena je od strane IDC- a (International Data Corporation) drugu godinu za redom za lidera kada je u pitanju Data Center Infrastructure Management (DCIM). Istraživačka kompanija IDC nedavno je izašla sa svojom najnovijom analizom tržišta kada su u pitanju data centri. Prema njima, softverska rešenja za regulisanje energetske efikasnosti i bolju iskorišćenost [...]

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

Schneider Electric lider u DCIM oblasti

Izvor: Capital.ba, 30.Jul.2013, 07:10

BEOGRAD, Kompanija Schneider Electric proglašena je od strane IDC- a (International Data Corporation), već drugu godinu za redom, za lidera kada su u pitanju Data Center Infrastructure Management (DCIM). Istraživačka ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.