Letujte u Beogradu!

Izvor: S media, 08.Jun.2010, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte u Beogradu!

Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je danas gradjane da u godini velike finansijske krize provedu letovanje na nekoj od atraktivnih destinacija u Srbiji, a posebno u Beogradu, koji je u svetu proglašen za grad sa najboljom zabavom.

"Beograd je proglašen za grad sa najboljom zabavom na svetu od strane poznatog turističkog vodiča 'Lonely planet', a to je više nego dobar razlog da se u našoj prestonici provede letnji odmor", izjavio je projekt menadžer "Moje Srbije" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Uroš Delić.

Prema njegovom mišljenju, ukoliko odmor ne podrazumeva isključivo slanu vodu, onda prestonica Srbije ima mnogo toga da ponudi.

Kulturni i istorijski spomenici, kupanje na Adi Ciganliji, vožnja turističkim autobusima i brodićima, izletišta, brojne manifestacije i svetski poznat noćni život garantuju da Beograd može pružiti kvalitetan godišnji odmor po pristupačnim cenama.

Zbog toga je "Moja Srbija" kreirala akciju "Letujte u Beogradu" i pozvala mlade iz cele zemlje da letovanje provedu u glavnom gradu, koji im nudi zanimljiv i sadržajan odmor uz daleko manja ulaganja nego da letuju u inostranstvu.



"Dve trećine mladih nije putovalo nigde po Srbiji osim u rodno mesto roditelja"
, rekao je Delić i dodao da udruženje upravo ovom akcijom želi da predstavi velike mogućnosti koje postoje u Srbiji za provodjenje godišnjeg odmora - od vikend aranžmana, preko zdravstvenog turizma, do rekreacije u prirodi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.