Letonska avio-kompanija otvorila bazu u Prištini, evo kuda sve leti

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 14:44

Letonska avio-kompanija otvorila bazu u Prištini, evo kuda sve leti

Priština -- Krajem prošle nedelje letonski avio-prevoznik Smartlinks otvorio je bazu u Prištini stacionirajući tamo jedna Erbas A320, piše portal Exyuaviation.

Prema ugovoru sa turoperatorom Priština džet, ta avio-kompanija je takođe uvela letove od sa Kosova do Minhena i Štutgarta.

Turoperator je prethodno najavio da će taj avio-prevoznik stacionirati dva svpja A320 u Prištini i uvesti linije do Bazela i Dizeldorfa, osim tih do Štutgarta i Minhena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U novoj bazi biće otvorena 33 radna mesta, a taj broj će u narednom periodu porasti na 60.

Turoperatora Priština džet osnovala je grupa investitora iz avio-industrije, zajedno sa porofesionalcima iz sektora turizma i putovanja, piše portal.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.