Lepe vesti: 150.000 praznih seoskih kuća mladim bračnim parovima

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 18:00

Lepe vesti: 150.000 praznih seoskih kuća mladim bračnim parovima

Beograd -- Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić najavio je danas da će putem javnog poziva biti podeljeno oko 150.000 praznih seoskih kuća mladim bračnim parovima.

"Hoćemo da prazne kuće u Srbiji, njih 150.000, idu na javni poziv, da omogućimo da mladi bračni parovi dobiju te kuće sa okućnicama", rekao je Krkobabić za Pink.

Ističe da su to ključne stvari koje treba realizovati, kao i da uskoro ide inicijativa za podelu besplatne zemlje.

"Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i ključna jedna stvar, a mislim i da ministar Nedimović deli to mišljenje, a to je da se uskoro definiše garantni fond za jedan niz strateških poljoprivrednih proizvoda", pojasnio je Krkobabić.

Tako će, kaže on, seljak znati zbog čega radi.

Ističe da je priča o selu mnogo šira od same poljoprivrede, pošto se tu radi i o infrastrukturi, kulturi i socijalnim zbivanjima.

Svi ministri imaju prostora da se "razigraju na toj priči", naglasio je Krkobabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krkobabić: Mladima ćemo dati 150.000 praznih seoskih kuća

Izvor: Radio 021, 27.Jan.2021, 08:09

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić najavio je da će preko javnog poziva biti podeljeno oko 150.000 praznih seoskih kuća mladim bračnim parovima..."Hoćemo da prazne kuće u Srbiji, njih 150.000, idu na javni poziv, da omogućimo da mladi bračni parovi dobiju te kuće sa okućnicama", rekao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.