Izvor: B92, 23.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Zamrzao sam radni odnos

Beograd -- Smenjeni zamenik Ministra za kapitalne investicije Bogoljub Lazić izjavio je da je tvrdi da nije bio upleten u sukob interesa.

On dodaje da je radni odnos u Mobtelu zamrzao 22 .marta ove godine i da od tada ne obavlja nikakvu drugu funkciju sem u ministarstvu: "Ja uvek prihvatam odluku svoje vlade. Odluka Vlade je legitimna, ona ima pravo da me smeni, ima pravo da imenuje. Ne znam da li su osnova za to napisi u novinama. Treba da se provere fakti, da li zaista postoji sukob interesa, to mora da proveri pravna služba vlade i, ako je to tako, ja ću prihvatiti, ali govorim činjenice. Ja sam ovde u radnom odnosu, nisam nigde drugde i ne obavljam nikakve druge poslove".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.