Laptop centar na spektakularnoj proslavi obeležio 15 godina svog postojanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 15:48

Laptop centar na spektakularnoj proslavi obeležio 15 godina svog postojanja

Osim jubileja Laptop centra, važno je napomenuti da prva kompanija Smart Tehnolodži solution takođe ove godine obeležava 20 godina postojanja i da je visoko pozicionirana u izradi softverskih rešenja kako u zemlji tako i u inostranstvu.

IT kompanija Laptop centar sinoć je na spektakularnoj proslavi sa oko 500 zvanica u hotelu Hilton, obeležila 15 godina postojanja.

Kako su iz kompanije naglasili, misle na budućnost i uz nove poslovne vizije šire se i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge poslovne segmente van granica naše zemlje.

Laptop centar je lider u oblasti IT tehnologija koja prateći svetske trendove i osluškujući potrebe klijenata, fokus stavlja na usavršavanje on line prodaje i uz direktnu posvećenost prema krajnjem korisniku i rešavanju njihovih zahteva.

Osim jubileja Laptop centra, važno je napomenuti da prva kompanija Smart Tehnolodži solution takođe ove godine obeležava 20 godina postojanja i da je visoko pozicionirana u izradi softverskih rešenja kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kako su naglasili, u oblasti digitalnih aparata postigli su zavidan rast, zahvaljući kompaniji International trade group, koja uvozi, proizvodi i distribuira svoje robne marke u consumer electronici kao sto su Sonic, Carbon, Connect, Zero, Extreme.

Četvrta novoosnovana kompanija Solar distribution raspolaže sa 130 hektara zemlje na Južnoj padini Fruške gore. Krenuli smo sa idejom zaštite životne sredine i doprinosom u unapređenju društva, a nastavili sa projektom i fazom izgradnje solarne elektrane od 50MW.

Predsednik kompanije Stevica Kujundžić se zahvalio zvanicama što su mu ukazali čast I poštovanje.

- Šta reći posle toliko godina. Imao sam priliku da kao mlad uđem u biznis, da se dokazujem, upoznam sebe , da pokažem šta mogu I koliko vredi to što radim. Laptop centar postao je prepoznatljiv brend, sinonim za sigurnost korisnika. Svako ko je duboko u poslu zna da je za svaki uspeh potrebno mnogo odricanja i razumevanja. Ja sam perfekcionista. Sećam se svake rečenice kako je sve počelo, evo još samo ove tri nove radnje i to je to, evo još samo naredne 3 godine a evo nas danas ovde.

Zahvaljujem se supruzi i deci, na razumevanju i podršci u svim zajedničkim odlukama i životnim iskušenjima. Drago mi je da sam kroz posao u Laptop centru imao prilike da upoznam i steknem divne prijatelje, poslovne partnere i što sam doživeo loše situacije iz kojih sam imao puno toga da naučim i tako postanem zreliji i mudriji. Zahvaljujem se svim zaposlenima, posebno kolegi Ivanu Stankoviću koji je u kompaniji od formiranja – poručio je Kujundžić.

Za dobru atmosferu na proslavi zaslužni su muzičari koji su zabavljali goste - Dženan Lonačarević I Mega bend. Među zvanicama bili su i poznati modni kreatori Verica Rakočević, Bata Spasojević, autorka kultne emisije “Balkanskom ulicom” Vesna Dedić, ljudi iz sveta sporta Ivica Ilijev, Ivica Kralj, Marko Nikolić, predstavnici sedme sile i mnogi drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.