LUKOIL ZA MAJSTORE I O MAJSTORIMA SVOG ZANATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKOIL ZA MAJSTORE I O MAJSTORIMA SVOG ZANATA

U dve nagradne igre LUKOIL SRBIJA ukupno preko milion dinara za kupovinu ECTO goriva  i fond od preko 600 vrednih i korisnih nagrada

Za majstore i o majstorima kompanija „LUKOIL SRBIJA pod nazivom Majstori svog zanata 1 i 2“ organizuje tokom oktobra i novembra nagradne igre s bogatim nagradnim fondom od preko 600 nagrada. Glavne nagrade će svakako privući pažnju širokog kruga potrošača: šest vaučera za kupovinu „ECTO“ goriva u vrednosti od po 150.000 dinara, po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan vaučer od 50.000 i 30.000 dinara za kupovinu „Gorenje“ kućnih aparata, vredni setovi alata „Black&Decker“.

Dobitnici prve nagradne igre „Majstori svog zanata 1“ su već izvučeni i u toku je uručivanje nagrada. Učesnici su pored tri puta po 150.000 dinara za kupovinu ECTO goriva i vaučera u vrednosti od 50.000 dinara za kupovinu „Gorenje“ kućnih aparata, imali su priliku i da osvoje jednu od pet umetničkih slika savremenih srpskih slikara. „Oldtimer“, „Zagrljaj“, „Devojka“, „Lutajući putnici“ i „Nebeski parobrod“ sastaju se u jednoj tački – u umetnosti njihovih autora da prikažu svet iz drugačije vizure. Uprаvо su slikе upеčаtlјivо izdvојilе „Мајstоrе svоg zаnаtа 1“ оd mnоgоbrојnih nаgrаdnih igаrа kоје su u tоku оvе јеsеni. Slavko Krunić, Saša Montiljo, Daniel Guteša i Goran Mitrović poznata su imena u dоmаćој јаvnоsti i tо nе sаmо pоznаvаоcimа slikаrstvа, vеć i širokoj publici i lјubitеlјimа lеpih umеtnоsti.

Za vozače su uvek najzanimljivije nagrade u gorivu. Stoga će dobitnicima kroz dve nagradne igre biti dodeljeno ukupno preko milion dinara za kupovinu LUKOIL ECTO goriva kroz dnevne, mesečne i glavne nagrade.

U drugoj igri među glavnim nagradama opet će se naći gorivo, Gorenje aparati, ali i 10 setova vrednik Blac & Decker alata kao i 16 kompleta Metalac posuđa.

Pravo da učesvuju imaju svi sa prebivalištem u Srbiji, ako u periodu trajanja igre na bilo kojoj benzinskoj stanici LUKOIL SRBIJA ostvare pojedinačnu kupovinu u vrednosti od minimalno 2.000 dinara i potom SMS porukom pošalju jedinstveni kod sa fiskalnog računa. Pravo učešća imaju i vlasnici kartica lojalnosti sa minimum 2.000 bodova koji žele bodove da zamene za vaučer sa jedinstvenim kodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.