LG ulaže u tvornicu za savitljive OLED ekrane

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Jul.2015, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG ulaže u tvornicu za savitljive OLED ekrane

SEUL - Prema pisanju južnokorejskih novina DongA Ilbo koje prenosi Reuters, LG Display namjerava investirati 900 milijardi wona (oko 800 milijuna dolara) u novi proizvodni pogon za proizvodnju malih i srednje velikih savitljivih OLED ekrana.

U novoj tvornici koja će biti smještena u Južnoj Koreji trebali bi se proizvoditi savitljivi OLED ekrani namijenjeni pametnim satovima i drugim nosivim elektroničkim uređajima.

LG Display, koji proizvodi ekrane za Apple i sestrinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << LG Electronics, navodno već neko vrijeme razmatra da li da krene u gradnju nove tvornice za proizvodnju savitljivih OLED ekrana ili da neku od postojećih tvornica prilagodi za njihovu izgradnju. No prema ovim informacijama očigledno su zaključili kako je najbolje izgraditi novu tvornicu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.