Krom - veb navigator sa najvećim usponom

Izvor: S media, 19.Nov.2010, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krom" - veb navigator sa najvećim usponom

Veb navigator "Krom" je u oktobru, na evropskom tržištu veb navigatora zabeležio najveći rast, sa tržišnim udelom koji se povećao sa 3,1 na 8,9 odsto za godinu dana, pokazali su rezultati tržišne analize istraživačke kompanije "AT Internet".

Udeo navigatora "Fajerfoks" je, istovremeno, povećan sa 28,6 na 30 odsto, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Navigator "Safari" je, takodje, zabeležio rast tržišnog udela sa 4,6 na 6,7 odsto, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kao i "Opera" sa 2,1 na 2,3 procenta.

Pad tržišnog udela je, medjutim, zabeležio Majkrosoftov "Internet eksplorer", koga je oktobra 2009. godine koristilo 61,2 odsto veb korisnika, a oktobra 2010. godine 51,5 odsto.

Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.