Krkobabić u Varvarinu pozvao mlade ljude da iskoriste pomoć države za kupovinu seoske kuće

Izvor: Beta, 21.Sep.2021, 15:53

Krkobabić u Varvarinu pozvao mlade ljude da iskoriste pomoć države za kupovinu seoske kuće

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić posetio je danas opštinu Varvarin i održao radni sastanak sa rukovodstvom i predsednicima mesnih zajednica ove opštine Rasinskog okruga, na kome su razmatrane potrebe seoskog stanovništva, kao i aktuelni i planirani programi Ministarstva.Ministar je obišao i porodicu Radosavljević koja je dobila sredstva iz Programa dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom."Ovo je jedna od 300 do sada odabranih kuća. Porodica je iz ovog kraja i rešena je da ovde i ostane. Dobar primer, ali i poziv za mlade ljude iz drugih delova zemlje da se ovde nastane", izjavio je Krkobabić.Jelena Radosavljević je kazala da njenoj porodici podrška države mnogo znači. "Imamo svoje domaćinstvo i sada će biti lakše da se ostvari sve što smo kao našu budućnost zamislili. Pozivamo sve mlade ljude koji imaju želju da žive na selu da učestvuju u ovom programu", rekla je ona.Predsednica opštine Varvarin Violeta Lutovac Djordjević rekla je da i seosko stanovništvo i predstavnici lokalnih samouprava prepoznaju značaj i korist programa koje sprovodi Ministarstvo za brigu o selu.Lutovac Djordjević je istakla kako su lokalne samouprave spoj izmedju republičkog nivoa i stanovništva kojima su sve mere i programi namenjeni, te da je na sastanku bilo reči o toj ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić u Varvarinu pozvao mlade da iskoriste pomoć države za kupovinu seoske kuće

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2021

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić posetio je danas opštinu Varvarin i održao radni sastanak sa rukovodstvom i predsednicima mesnih zajednica ove opštine Rasinskog okruga, na kome su razmatrane potrebe seoskog stanovništva, kao i aktuelni i planirani programi Ministarstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.