Krkobabić pozvao korporacije da se uključe u program otkupa praznih seoskih kuća

Izvor: Beta, 23.Jul.2021, 15:11

Krkobabić pozvao korporacije da se uključe u program otkupa praznih seoskih kuća

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uputio je apel društveno odgovornim korporacijama da sagledaju mogućnost da za svoje zaposlene koji rade od kuće otkupe prazne kuće u selima Srbije, saopšteno je danas."Pokažite visok stepen interne i eksterne korporativne društvene odgovornosti i ustupite te kuće mladim ljudima. Siguran sam da će oni vredno raditi i da će se ulaganje isplatiti" izjavio je Krkobabić posle sednice Nacionalnog tima za preporod sela Srbije.Nacionalni tim za preporod sela Srbije jedinstven je u podršci programu dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća s okućnicom.Predsednik Akademijskog odbora za selo Srpske akademije nauka i umetnosti Dragan Škorić izjavio je da svi članovi tog odbora svojim znanjem, svako iz svoje oblasti, aktivno doprinose u zamašnom poslu da sela u Srbiji ponovo ožive.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić pozvao korporacije da se uključe u program otkupa praznih seoskih kuća

Izvor: Danas, 23.Jul.2021

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uputio je apel društveno odgovornim korporacijama da sagledaju mogućnost da za svoje zaposlene koji rade od kuće otkupe prazne kuće u selima Srbije, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.