Kriza se nadvila nad njemački automobilski sektor

Izvor: Capital.ba, 26.Okt.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriza se nadvila nad njemački automobilski sektor

BERLIN – Kriza se nadvila nad njemački automobilski sektor, ključni faktor uspjeha njemačkog izvoza, pokazalo je istraživanje Njemačke komore za trgovinu i industriju (DIHK). Ocjene aktuelnog stanja u automobilskom sektoru i u njegovim dobavljačima i očekivanja za narednih 12 mjeseci naglo su pogoršani, pokazuje istraživanje DIHK-a, koje bi trebalo biti predstavljeno idućeg utorka, a novinska agencija “DPA” dobila ga je na uvid. Ocjene aktuelnog stanja u automobilskoj industriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << pale su četvrti put zaredom, kliznuvši na najniži nivo u deset godina. Samo je 22 posto ispitanika pozitivno ocijenilo trenutnu poslovnu situaciju dok je 55 posto njih smatra zadovoljavajućom, a 23 posto lošom. Razlika između optimističnih i pesimističnih ocjena iznosila je minus jedan, što predstavlja pad za 17 bodova u odnosu na prethodno istraživanje. Paralelno 35 posto ispitanika navodi da su njihova očekivanja za predstojeće razdoblje loša ili lošija nego prije. Agencije Чланак Kriza se nadvila nad njemački automobilski sektor се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Kriza se nadvila nad nemački automobilski sektor

Izvor: AutoBlog, 27.Okt.2019, 12:14

Kriza se nadvila nad nemački automobilski sektor, ključni faktor uspeha nemačkog izvoza, pokazalo je istraživanje Nemačke komore za trgovinu i industriju (DIHK). Ocene aktuelnog stanja u automobilskom sektoru i u njegovim dobavljačima i očekivanja za narednih 12 meseci su naglo pogoršani, pokazuje...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.