Kriza nije problem, ali pare jesu

Izvor: Istinomer.rs, 15.Avg.2010, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriza nije problem, ali pare jesu

"Započeti poslovi u Srbiji neće da trpe zbog svetske ekonomske krize i neće se osetiti nedostatak novca za vitalne projekte." Ministarka za NIP je u oktobru 2008. isticala da, bez obzira na to što je kriza stigla u Srbiju na samom početku mandata nove Vlade, ona neće uticati na započete poslove u ingerenciji njenog ministarstva. Slično je govorila i nekoliko meseci kasnije.
"Izgradnja Koridora 10 najveći je nacionalni projekat i ekonomska >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << kriza neće usporiti radove. Ovo je naš odgovor na ekonomsku krizu, jer kapitalne investicije znače zapošljavanje nove radne snage i angažovanje građevinske operative."
Danas, 25. 3. 2009. godine


Međutim, krajem prošle godine ministarka je za nezavršene poslove našla opravdanje upravo u krizi.
"U ovoj godini zbog ekonomske krize projekti iz NIP nisu mogli da budu sprovedeni u punom obimu, zbog nedostatka novca, iako su postojali definisani projekti i strateški ciljevi."
Tanjug, 4. 11. 2009. godine


Zbog takvog zaokreta, Istinomer ministarki Kalanović daje ocenu "nedosledno".

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.