Krivična prijava za falsifikovanje potpisa Saše Dragina

Izvor: Beta, 18.Feb.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava za falsifikovanje potpisa Saše Dragina

BEOGRAD, 18. februara 2011. (Beta) - Ministarstvo poljoprivrede Srbije saopštilo je da je podnelo krivičnu prijavu protiv NN lica zbog falsifikata sa potpisom ministra poljoprivrede Saše Dragina.

U saopštenju se navodi da je falsifikovani dokument sa navodnim potpisom Dragina poslat na adrese beogradskih medijskih kuća. O tom slučaju obaveštena je direktor policije Milorad Veljović.

Radi se, kako je navedeno u saopštenju, o "zlonamernom falsifikatu, smišljenom da diskredituje rad Ministarstva poljoprivrede i ministra Dragina".

"Ovakav dopis predstavlja nastavak medijske hajke na ministra Dragina kome su, kao što je javnosti poznato, i zbog dosledne borbe protiv tajkunskih lobija u poljoprivredi nedavno upućivane i pretnje smrću zbog kojih je policija već morala da reaguje", ističe Ministarstvo poljoprivrede.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: Potpis Dragina na dokumentu je falsifikat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2011

BEOGRAD -..Ministarstvo poljoprivrede Srbije saopštilo je da je podnelo krivičnu prijavu protiv NN lica zbog falsifikata sa potpisom ministra poljoprivrede Saše Dragina...U saopštenju se navodi da je falsifikovani dokument sa navodnim potpisom Dragina poslat na adrese beogradskih medijskih kuća...O...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Suspendovan sa "Limunda" zbog malverzacija, a ne pretnji smrću

Izvor: Blic, 18.Feb.2011

Državljaninu Srbije pakistanskog porekla El Aoudehu Mouafaku nalog na portalu "Limnudo" nije ukinut zbog pretnji koje su upućene sa tog sajta, već je suspendovan pošto je obmanjivao kupce zbog čega je protiv njega podneta i krivična prijava, kaže za "Blic" Vladimir Nikolić, direktor sajta “Limundo”...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.