Izvor: Blic, 12.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krevet od pet do 60 evra

Krevet od pet do 60 evra

BEOGRAD (Beta) - Tokom letnje turističke sezone u Crnoj Gori, turističke usluge moći će da se plaćaju samo u zvaničnoj valuti, odnosno u evrima - najavio je juče pomoćnik crnogorskog ministra turizma Slobodan Leković. 'Dinar kao platežno sredstvo neće moći da se koristi, ali ukoliko bi nadležni postigli dogovor (do koga ni prošle godine nije došlo), dinar bi se mogao koristiti kao konverzija', rekao je Leković na konferenciji za novinare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Hotelski smeštaj u Herceg Novom u predsezoni i postsezoni koštaće između 14 i 28 evra, dok će u glavnoj sezoni cene biti od 23 do 34 evra. Hoteli u Kotoru ponudiće jedinstvenu cenu od 18,4 evra dnevno, dok će tivatski hoteli takođe ponuditi istu cenu od 13,5 evra za sve periode. Hotelski smeštaj u Budvi pre i posle sezone koštaće oko 23 evra, dok će u sezoni cene varirati od 25 do 30 evra po osobi dnevno. Hoteli u Baru koštaće od 17 do 18 evra pre i u toku sezone, dok će hoteli na Ulcinjskoj rivijeri ponuditi predsezonske cene od 18 do 23 evra i cene od 20 do 29 evra u sezoni. Agencijske cene privatnog smeštaja u Herceg Novom kretaće se oko šest evra za sobe i između 12 i 30 evra za apartmanski smeštaj, naveo je Jelušić. Soba u privatnom smeštaju u Kotoru koštaće između četiri i sedam evra, a u apartmanima između 15 i 25 evra, dok će privatni smeštaj u Budvi koštati od pet do deset evra za sobe, i između 15 i 60 evra za apartmane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.