Krevet od 1.750 USD, ali nije običan

Izvor: B92, 19.Apr.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krevet od 1.750 USD, ali nije običan

Novi pametni kreveti detektuju seksualne aktivnosti i obaveštavaju vlasnika putem mobilne aplikacije da se u njegovom krevetu nešto događa, piše Hafington post.

Krevet je nastao u Španiji i to nakon što je objavljena statistika o visokom broju preljuba u zemlji. Zato je kompanija Durmet odlučila da razvije “smarttress” i njegov “sistem detekcije ljubavnika”.

Reč je o krevetu sa 24 ultrasonična senzora koja mere, kako oni to nazivaju, sumnjive pokrete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u krevetu i prenose podatke o tome da se nešto događa putem aplikacije, uključujući i 3D prikaz ležaja kako bi se videlo gde se događa najviše akcije.

Promotivni video kompanije reklamira ovaj proizvoda rečenicom “Ako vaš partner nije veran, barem vaš madrac jeste.”

Predstavnik kompanije izjavio je da već dobijaju upite za njega, ali da se trenutno nalazi još u procesu proizvodnje.

Nakon objave reklame za madrac, kojem je cena 1.750 dolara, neki su prokomentarisali da li je zaista potrebno ulagati toliki novac u madrac ako sumnjaš da te partner ili partnerka vara i nije li jednostavnije u tom slučaju postaviti kameru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.