Kreditiranje i planovi vlade i NBS u 2010.

Izvor: S media, 24.Nov.2009, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreditiranje i planovi vlade i NBS u 2010.

U Narodnoj banci Srbije (NBS) u organizaciji Busineš Info Group, sutra će biti održan forum "Kreditiranje i planovi Vlade Srbije i NBS u 2010. godini", najavio je organizator.

Na skupu će biti govora o tome kakva će ekonomska politika biti vodjena u drugoj godini poslovanja u kriznim uslovima i šta očekuje finansijske institucije i preduzeća.

Tema foruma biće i rizici kreditiranja u uslovima krize, kakva je naplata već odobrenih kredita, da li se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << smanjenje ili povećanje kreditnog rizika, kao i gde banke ubuduće nameravaju da plasiraju novac.

Biće reči i o stambenim kreditima uz subvenciju države, koliko klijenata može da dobije kredite na taj način i da li će to povećati ili smanjiti cene novih stanova.

Na forumu će učestvovati potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mladjan Dinkić, guverner NBS Radovan Jelašić, državni sekretar u Ministarstvu finansija Slobodan Ilić i predstavnici bankarskog sektora.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.