Izvor: Capital.ba, 09.Sep.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kredit od 553.000 KM za kapitalne projekte

ŠAMAC, Odbornici Skupštine opštine Šamac donijeli su danas odluku o kreditnom zaduženju u iznosu od 553.000 KM na rok dospijeća od pet godina, a sredstva će biti iskorištena za sufinansiranje i finansiranje kapitalnih projekata. Odluku je obrazložio načelnik opštine Šamac Savo Minić koji je istakao da je ovo najmanje kreditno zaduženje koje je opština ikad...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Šamac se zadužuje za 553.000 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Sep.2011

ŠAMAC - Odbornici Skupštine opštine Šamac donijeli su danas odluku o kreditnom zaduženju u iznosu od 553.000 KM na rok dospijeća od pet godina, a sredstva će biti iskorištena za sufinansiranje i finansiranje kapitalnih projekata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.