Kreće isplata 12.000 dinara

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 13:32

Kreće isplata 12.000 dinara

Subvencija u iznosu od 12.000 dinara biće uplaćena građanima sa spiska u roku od najduže 30 dana, a konačna lista dobitnika sadrži 1.467 imena.

Time se zavšava četvrti krug subvencija za kupovinu bicikala, a pravo učešća imala su sva fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Novog Sada, uz napomenu da je samo jedan član domaćinstva mogao dobiti subvenciju.

Svi koji su ostvarili pravo na subvenciju svoju prijavu su poslali u prva četiri minuta konkursa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno između 10 i 10.04 časova. Mnogi koji su prijavu poslali u isto vreme ostali su ispod liste usled ogromnog interesovanja za subvencije i u ovom konkursnom periodu.

Oni čija su imena na konačnoj rang listi "iznad crte" sada imaju 15 dana da kupe novi bicikl, te da fiskalni, gotovinski račun i garanciju donesu na uvid u Hajduk Veljkovu 11, u kancelarije Unije studenata Univerziteta u Novom Sadu.

Konačna lista dostupna je na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.