„Kraljevska štednja“ u Novoj banci

Izvor: Capital.ba, 30.Avg.2023, 13:56

„Kraljevska štednja“ u Novoj banci

BANJA LUKA – „Kraljevska štednja“ naziv je nove promotivne kampanje Nove banke. Tokom trajanja kampanje promovisaće se klasična oročena štednja, ali i ideje važne za svakog pojedinca: da je volja naš glavni pokretač i da od ideja i snova ne bi trebalo odustajati. Taj moto lakše je ostvariti kada ga prati finansijska sigurnost, što Nova banka nudi čuvajući i uvećavajući novac svojim korisnicima. Iz Nove banke ističu brojne prednosti koja ova kampanja nudi. Za korisnike koji novac >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << žele oročiti na određeni period, prema svojim finansijskim mogućnostima, klasična oročena štednja nudi mogućnost isplate kamate unaprijed. Period oročenja klijenti biraju sami, kao i valutu u kojoj će se štedni ulog iskazati (KM ili EUR). Kamatna stopa je fiksna, a isplata kamate je prilagođena potrebama korisnika i može da se vrši unaprijed (odmah za cijeli period oročenja), mjesečno, kvartalno, polugodišnje, godišnje ili po isteku oročenja. Podnošenje zahtjeva putem stranice www.novabanka.com donosi stimulaciju kroz uvećanje redovne kamatne stope i do 2,40 procentnih poena, što znači da kamatna stopa može da raste i do 3,5 odsto. Jedinstvena ponuda važiće do 30. novembra 2023. godine. „U Novoj banci odlično znamo da je štednja najsigurnija investicija za budućnost i zato smo za naše korisnike pripremili ponudu koja će odgovorite na njihove potrebe i očekivanja. Upravo zbog toga, sve građane koji žele da svoj novac čuvaju na sigurnom mjestu, gdje vlada povjerenje, te da zahvaljujući tome ostvare zaradu, pozivamo da iskoristite ponudu Kraljevske štednje i da se već danas informišu o svim njenim pogodnostima“, istakao je Stefan Pajić, rukovodilac korporativnih komunikacija Nove banke. Štednja je vještina koja se uči i unapređuje. Čak i minimalan iznos štednje na mjesečnom nivou može imati veliki doprinos dugoročnom finansijskom planu. Za dodatno usavršavanje finansijskih navika, te informacije o klasičnoj oročenoj štednji, dostupna je web stranica Nove banke te besplatan info telefon 080050011. Чланак „Kraljevska štednja“ u Novoj banci се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Kraljevska štednja u Novoj banci: Kamatna stopa do 3,5% za online apliciranje

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2023

„Kraljevska štednja“ naziv je nove promotivne kampanje Nove banke. Tokom trajanja kampanje promovisaće se klasična oročena štednja, ali i ideje važne za svakog pojedinca: da je volja naš glavni pokretač i da od ideja i snova ne bi trebalo odustajati. Taj moto lakše je ostvariti kada ga prati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.