Izvor: B92, 16.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Stanični toalet renoviran

Kraljevo -- Na železničkoj stanici u Kraljevu završena adaptacija staničnog toaleta u koju je Železnica Srbije uložila pet miliona dinara

Toalet površine 39 kvadratnih metara urađen je na osnovu glavnog projekta saobraćajnog instituta CIP, koji je verifikovao Institut "Kirilo Savić".

Šira javnost je za ovaj toalet saznala kada je poslanik Vladan Batić 7. decembra za skupštinskom govornicom kazao da je za renoviranje uloženo 75.000 evra ,i dodao da se taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posao mogao obaviti za sedam hiljada evra. Batić je zatražio da MUP i Tužilaštvo istraže slučaj.

"Na ovoj teritoriji smo malo više uredili železničke stanice u Kruševcu, Vrnjačkoj Banji i Mataruškoj Banji, a ovde smo sanirali sanitarni čvor", rekao je direktor Direkcije za infrastrukturu "Železnica Srbije" Vladimir Radović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.