Kraj sa Esmarkom tokom noći

Izvor: B92, 15.Feb.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sa Esmarkom tokom noći

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će se pregovori sa američkim "Esmarkom" oko Železare završiti tokom noći, iako je rok do utorka ujutru.

Vučić, koji je u Zagrebu na inauguraciji nove hrvatske predsednice, a zatim i na nekoliko sastanaka, rekao je za B92 da je "već stigao jedan odgovor" kompanije iz SAD, ali da ga on još nije video.

"Nastavljaju se razgovori, traju već pet sati zbog vremenske razlike, a u Pitsburgu čekaju da završim sa sastancima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Zagrebu i da im se pridružim. Mi smo upitili jedan zahtev kompaniji, odgovor je na stolu i kasnije ću ga videti", rekao je Vučić.

On je objasnio da će u ponedljak ceo dan biti u Makedoniji i da će se pregovori sa "Esmarkom" voditi u noći između nedelje i ponedeljka.

Kako je premijer rekao pred put u Zagreb, bez obzira na ishod pregovora "Železara će nastaviti da živi".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.