Izvor: Capital.ba, 11.Sep.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević sutra otvara “Agros 2012″

BANJALUKA, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević otvoriće sutra u Banjaluci 16. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije “Agros 2012″. Na sajmu će učestvovati više od 70 ...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava događaja za 12. septembar 2012. godine

Izvor: Capital.ba, 12.Sep.2012, 08:12

BANJALUKA – U 11.00 časova ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević otvoriće 16. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije “Agros 2012″. /Banjalučki velesajam/   ISTOČNO SARAJEVO – ..

Nastavak na Capital.ba...

Otvoren Agros 2012.

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2012

BANJALUKA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević otvorio je danas u Banjaluci 16. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije "Agros 2012", na kojem učestvuje više od 70 izlagača iz RS i inostranstva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Predsjednik NS RS danas u Kotor Varošu

Izvor: Capital.ba, 13.Sep.2012, 09:52

BANJALUKA, Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić razgovaraće danas u Kotor Varošu sa zamjenikom načelnika opštine Daliborom Vučanovićem. Početak sastanka zakazan je za 11.00 časova u prostorijama Skupštine opštine ..

Nastavak na Capital.ba...

Podrška investicionim projektima u opštini Kotor Varoš

Izvor: Capital.ba, 13.Sep.2012

KOTOR VAROŠ, Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić izjavio je danas da je iz Razvojnog programa Vlade Republike Srpske do sada izdvojeno oko pet miliona KM za izgradnju kanalizacionog ..

Nastavak na Capital.ba...

Ministar za prostorno uređenje Srpske sutra u Kalinoviku i Foči

Izvor: Capital.ba, 13.Sep.2012

BANJALUKA, Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić razgovaraće sutra u Kalinoviku sa načelnikom ove opštine Milevom Komlenović o aktuelnim pitanjima u ovoj lokalnoj zajednici iz ..

Nastavak na Capital.ba...

Najava događaja za 14. septembar 2012. godine

Izvor: Capital.ba, 14.Sep.2012, 08:12

MODRIČA – U 9.30 časova ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević razgovaraće sa načelnikom opštine Modriča Mladenom Krekićem o aktuelnoj privrednoj situaciji u ovoj lokalnoj zajednici; /kabinet ..

Nastavak na Capital.ba...

Kovačević: O energetskim projektima na rijeci Bosni

Izvor: Capital.ba, 14.Sep.2012

MODRIČA, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević danas je u Modriči sa rukovodstvom opštine razgovarao o privrednom razvoju i projektima za koje je zainteresovana ova lokalna zajednica. ..

Nastavak na Capital.ba...

Otvoren Sajam privrede u Modriči

Izvor: Capital.ba, 14.Sep.2012

MODRIČA, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević i načelnik modričke opštine Mladen Krekić otvorili su danas “Sajam privrede Modriča 2012″, na kojem proizvode i usluge izlažu 183 ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.