Kostić kupuje hotel u još jednoj zemlji regiona

Izvor: B92, 17.Okt.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić kupuje hotel u još jednoj zemlji regiona

Beograd -- Kompanija Istrian hotels, članica MK Grupe, potpisala je ugovor o preuzimanju luksuznog hotelskog kompleksa "Skiper Resort" u Istri od austrijske kompanije HETA

"Austrijska kompanija HETA je, zajedno sa kompanijama HETA Beteiligungen GmbH i Istrian Hotels, članicom MK Group, potpisala ugovor o prodaji 100 posto učešća u svim kompanijama Skiper grupe", navodi se u saopštenju MK Grupe.

Istrijan hotels je dostavila najbolju ponudu na međunarodnom tenderu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kupovinu ovog luksuznog kompleksa na Jadranu, koji je završen krajem septembra ove godine, a očekuje se da svi poslovi oko transakcija budu završeni u narednim nedeljama.

"Mi smo ozbiljan investitor koji u svom portfoliju ima sedam hotela sa četiri i pet zvezdica, a kupovinom ovog prestižnog hotela na hrvatskoj obali ćemo svakako još više podići nivo hotelskih i ugostiteljskih usluga", izjavio je direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema Nikola Avram.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.