Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koridori Srbije: Ekspertski tim angažovan za radove u Grdeličkoj klisuri

Preduzeće Koridori Srbije saopštilo je danas da je sa Svetskom bankom dogovoreno angažovanje ekspertskog tima za radove na delu Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, kako bi se jedan od najzahtevnih građevinskih projekata u ovom delu Evrope završio u propisanim rokovima, najboljem kvalitetu i u skladu sa svim bezbednosnim standardima.

U timu će biti stručnjaci koji imaju veliko iskustvo u sanaciji kosina i potencijalnih klizišta, a predvodiće ga Marinos Skempas, građevinski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << inženjer i ekspert Svetske banke.

Taj tim će, kako je saopšteno, u najkraćem vremenskom roku predložiti tehnička, tehnološka i projektna rešenja koja će obezbediti, pre svega, stabilnost svih kosina u Grdeličkoj klisuri, a time garantovati kako bezbednost saobraćaja, tako i samog objekta autoputa kao dobra u javnoj upotrebi.

Istaknuto je da Koridori Srbije i pored prethodno sprovedenih geoloških istraživanja u saradnji sa Svetskom bankom, žele da obezbede najveći mogući kvalitet radova na Koridoru 10, kao najznačajnijoj saobraćajnici u Srbiji koja će dodatno doprineti ekonomskom razvoju Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Koridori naknadno akngažuju stručnjake za kosine

Izvor: OkRadio.rs, 17.Maj.2018, 09:16

Vranje - Kako bi se deo Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, kao jedan od najzahtevnih građevinskih projekata u ovom delu Evrope, završio u propisanim rokovima, najboljem kvalitetu i u skladu sa svim bezbednosnim standardima, Koridori Srbije zajedno sa Svetskom bankom dogovorili su angažovanje posebnog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.