Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024, 08:45

Vlahović na otvaranju Kopaonik biznis foruma: Neophodno je zadržati čvrstu monetarnu politiku

Makroekonomski agregati u Srbiji preneti iz prošle godine su, s obzirom na okolnosti, solidni i zadovoljavajući, a u prilog takvoj oceni govori činjenica da je ostvaren rast od 2,5 odsto i da je fiskalni deficit ispod tri procenta BDP, te da se javni dug nalazi na silaznoj putanji, znatno ispod gornje granice definisane fiskalnim pravilima, izjavio je danas predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović, otvarajući 31. Kopaonik biznis forum.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje Kopaonik biznis forum

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024

KOPAONIK - Kopaonik biznis forum (KBF), 31. po redu, danas će zvanično biti otvoren, a poslije uvodnog govora Aleksandra Vlahovića, predsjednika Saveza ekonomista Srbije, koji je organizator KBF, učesnicima će se obratiti guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i ministar finansija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.