Konkurs za rekonstrukciju autobuskih stajališta u Vojvodini

Izvor: N1 televizija, 29.Nov.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za rekonstrukciju autobuskih stajališta u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj objavio je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava lokalnim samoupravama u Autonomnoj pokrajini Vojvodini za sufinansiranje razvoja saobraćaja i putne infrastrukture u cilju adaptacije - rekonstrukcije neuslovnih autobuskih stajališta u naseljenim mestima.

Ukupan iznos za raspodelu sredstava je 30.000.000 dinara.

Sekretarijat, navedeno je u konkursu, dodeljuje sredstva za sufinansiranje projekata >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u iznosu od maksimalno 80% vrednosti investicije, dok se po jednom projektu može dodeliti najviše 4.000.000 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 4. decembar 2017. godine.

Za više informacija pogledajte sajt eKapije

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.