Izvor: S media, 15.Maj.2013, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispunjavate ovih nekoliko uslova? Imate dobre šanse da dobijete od 200.000 dinara pa do milion

Podrška je predviđena u okviru primene projekta "Program podrške početnicima u biznisu koji su povratnici u svoja rodna mesta".

Kandidati koji ispunjavaju uslove za učešće su potencijalni preduzetnici od 18 do 40 godina, iz izrazito nedovoljno razvijenih područja, koji su srednju školu ili fakultet završili van rodnog mesta.

Ispunjavate li ove uslove?

Uslovi su da kandidati imaju poslovnu ideju i da žele da je realizuju u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rodnom gradu, da nikada nisu obavljali samostalnu delatnost, nisu koristili državnu pomoć, otpremnine i slično, da nisu u radnom odnosu i da nisu osuđivani za krivična dela protiv privrede i protiv imovine.

Bespovratna finansijska sredstva se ne mogu koristiti za organizovanje igara na sreću i lutrije, trgovinu robom široke potrošnje, kupovinu putničkih vozila i pozajmice drugim licima.

Od 200.000 do milion dinara

Pojedinačni iznos sredstava je od 200.000 do milion dinara i zavisi od broja dodeljenih poena, a kriterijumi za dodelu poena su stepen formalnog obrazovanja, vrsta delatnosti i ocena poslovne ideje potencijalnih korisnika.

Prijave je potrebno dostaviti do 14. juna.

*U inostranstvu ova zanimanja zarađuju i do 6.000 dolara: Najtraženiji radnici iz Srbije su...

Izvor: Tanjug foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bespovratni keš za povratnike

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2013, 09:48

NIŠ – Nacionalna agencija za regionalni razvoj i Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisale su javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava početnicima u biznisu koji su povratnici u svoja rodna mesta...Poziv za dodelu pomoći biće otvoren do 14. juna 2013. godine,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.