Izvor: Danas, 13.Jul.2023, 16:53

Konjufca: Kurti odustao od govora, rad skupštine nastavljen razmatranjem ostalih tačaka

Predsednik Skupštine Kosova Glauk Konjufca izjavio je danas, u nastavku sednice, da je premijer Kosova Aljbin Kurti odustao od govora koji je planirao da održi, pa će rad biti nastavljen razmatranjem ostalih tačaka, ali su opozicioni poslanici potom blokirali parlamentarnu govornicu, tražeći da se sednica prekine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zečević: Predlog Vučića za održavanje sednice Saveta bezbednosti UN celishodan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023

Slobodan Zečević iz Instituta za evropske studije izjavio je danas da je predlog predsednika Srbije da se održi vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na temu Kosova i Metohije celishodan, budući da su situacija i položaj srpskog naroda na KiM teški, kao i da provokacije albanske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.