Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023, 18:39

Zečević: Predlog Vučića za održavanje sednice Saveta bezbednosti UN celishodan

Slobodan Zečević iz Instituta za evropske studije izjavio je danas da je predlog predsednika Srbije da se održi vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na temu Kosova i Metohije celishodan, budući da su situacija i položaj srpskog naroda na KiM teški, kao i da provokacije albanske strane, imaju za cilj iseljenje srpskog stanovništva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: Naše je legitimno pravo i insistiraćemo na sednici Saveta Bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2023, 10:30

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da nije izvesno da li će Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija moći da donese neku odluku o Kosovu, jer je za tako nešto potrebna većina članica tog tela, ali je održavanje sastanka "naše legitimno pravo i mi ćemo insistirati na tome da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.