Konferencija o obnovljivim izvorima energije

Izvor: S media, 24.Mar.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija o obnovljivim izvorima energije

Obnovljivi izvori energije i energetska autonomija ključni su pojmovi o kojima će se diskutovati na 7. konferenciji „ICONVIENNA“, koja se sredinom aprila održava u Beču.

U okviru dvodnevnog foruma, pod motom „Make contacts to contracts“, visoke zvanice iz Austrije i okruženja iz oblasti politike i privrede razmeniće iskustva o inovacijama, energetskoj autonomiji i energetskim tehnologijama.

Transfer znanja i poslovne mogućnosti u centralnoj i istočnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Evropi i Rusiji učinili su da „ICONVIENNA“ za austrijska preduzeća postane jedna od važnijih platformi između Istoka i Zapada.

Beč: Letnji plan letenja

„Događaji poslednjih dana pokazuju koliko su inovacije i projekti u oblasti energije i tehnologija aktuelni. Ovi projekti omogućuju i zahtevaju izvan regionalnu saradnju“, rekao je predsedavajući konferencije, Dr. Gerhard Hrebicek.

Na skupu se očekuje prisustvo oko 800 visokih zvanica a cilj je jačanje i podsticaj projekata na temu dobijanja energije i energetske autonomije. Ključne teme ovogodišnjeg foruma su istraživanje i inovacije kao i mogućnosti njihovog finansiranja. Takođe važna tema skupa je i korišćenje i iskorištavanje prava intelektualne svojine kao motora inovacija.

(S media foto:cec.tuwien.ac.at)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Konferencija o obnovljivim izvorima energije

Izvor: Capital.ba, 24.Mar.2011

BEČ, Obnovljivi izvori energije i energetska autonomija ključni su pojmovi o kojima će se diskutovati na 7. konferenciji „ICONVIENNA“, koja se sredinom aprila održava u Beču. U okviru dvodnevnog foruma, pod motom „Make contacts to contracts“, visoke zvanice iz Austrije i okruženja iz oblasti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.