Konferencija “Svijet u 2023” sutra u Sarajevu

Izvor: Capital.ba, 29.Jan.2023, 16:52

Konferencija “Svijet u 2023” sutra u Sarajevu

SARAJEVO – U Sarajevu će sutra biti održana konferencija “Svijet u 2023” koja bi trebalo da okupi vodeće ekonomske eksperte, privrednike i nosioce najviših javnih funkcija kao i predstavnike diplomatske zajednice u BiH, saopšteno je iz Centralne banke BiH. Foto: Capital Cilj konferencije, koju će otvoriti guverner Centralne banke BiH Senad Softić, jeste da se u konstruktivnom dijalogu predstavnika ekonomskih institucija, vlasti, diplomatske i poslovne zajednice, daju analize i pogledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << na ekonomsko okruženje, investicionu klimu, sprovođenje reformi i zakonodavstva, kao i mjere koje treba da preduzme BiH. Tokom panel-diskusija, ugledni predstavnici ekonomske, poslovne i diplomatske zajednice pokušaće odgovoriti na pitanja sa kakvim se izazovima susreće svijet u 2023. godini, koji su problemi sa kojima se suočava svjetska i ekonomija u BiH i kako ih prevazići, te ponuditi mogućnosti oporavka i razvoja društva. Skup organizuje kompanija “Kolor medija komunikejšns” u saradnji sa Centralnom bankom BiH i uz podršku Ambasade Velike Britanije u BiH i Delegacije EU u BiH. Konferencija će biti održana u zgradi UNITIK-a sa početkom u 9:30 časova. Od devet do 9:30 predviđene su izjave guvernera Softića, ambasadora Velike Britanije u BiH Džulijana Rajlija i direktora kompanije “Kolor medija komjunikejšns” Roberta Čobana.Srna Чланак Konferencija “Svijet u 2023” sutra u Sarajevu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Softić: Očekuje se usporavanje ekonomske aktivnosti, ali ne i recesija

Izvor: Capital.ba, 30.Jan.2023, 13:46

SARAJEVO – Guverener Centralne banke BiH Senad Softić izjavio je danas u Sarajevu da ekonomska predviđanja za ovu godinu govore da inflatorni pritisci slabe, što će dovesti i do slabljenja ekonomske aktivnosti, ali je dobra vijest da neće doći do recesije. Foto: Srna “Dobra okolnost u sadašnjem...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.