Komšije Milice Dabović oplele po njoj: Umislila je da je zvezda, nekada smo navijali za nju, a sada je se stidimo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Dec.2022, 17:08

Komšije Milice Dabović oplele po njoj: Umislila je da je zvezda, nekada smo navijali za nju, a sada je se stidimo

Mišljenja komšiluka su podeljena, pa je neki hvale, a drugi kude. Milica Dabović, nekadašnja košarkašica, već nekoliko nedelja je u centru pažnje javnosti otkako je odlučila da otvori nalog na mreži za odrasle “Onlifens”, gde prodaje svoje golišave fotografije i snimke za novac. Komentari javnosti su različiti, a takav je i njen komšiluk – dok […]
Vest Komšije Milice Dabović oplele po njoj: Umislila je da je zvezda, nekada smo navijali za nju, a sada je se stidimo objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

DABOVIĆKA OTKRILA KAKO PLANIRA DA OBJASNI SINU DA PRODAJE GOLE SLIKE "Posvećena sam mu! Sa pljuvanjem ljudi se nosim kao zvezda"

Izvor: Blic, 04.Dec.2022

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je otvorila profil na društvenoj mreži za odrasle OnlyFans, što je naišlo na žestoke reakcije javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.