Kompanija YSB finansira najbolja socijalna preduzeća

Izvor: Kamatica.com, 21.Sep.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija YSB finansira najbolja socijalna preduzeća

Erste banka je organizovala u Beogradu radionicu "Kako započeti socijalni biznis" povodom konkursa kompanije YSB (Yunus Social Busineš) koja će finansirati najbolja socijalna preduzeća.

Konkurs će biti otvoren do kraja septembra, a YSB će finansirati najbolja socijalna preduzeća u okviru svog programa, saopštila je Erste banka.

Interaktivna radionica "Kako zapoceti socijalni biznis" održana je u Beogradu sa ciljem da upozna učesnike sa osnovama socijalnog preduzetništva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << načinom na koji je moguće pokrenuti i izgraditi socijalno preduzeće i koje su najčešće greške koje čine preduzetnici tokom takvog procesa rada.

Novak je kazao da oni mogu da ponude pristup internacionalnim mentorima i ekspertima, svetskim akcelerator programima, pristup tržištima, kao i značajna finansiranja do 500.000 evra.

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija putem mejla balkans@yunušb.com ili sajta www.ysbbalkans.com.

Muhamed Junus (Muhammad Yunus) je začetnik ideje društvenog preduzetništva i osnivač kompanije YSB, koja novčano podržava ideje se najviše potencijala.

Impact Hub u Beogradu je deo globalne mreže koja okuplja 12.000 članova, preduzetnika iz 49 zemalja sveta i namenjen je svima koji žele da pokrenu ili razviju sopstveni biznis, prošire poslovanje i pristupe novim tržištima, kao i da budu u toku sa najnovijim i uspešnim biznis trendovima svetu.

Nastavak na Kamatica.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.