Kompanija Deco postala većinski vlasnik Goša montaže

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Nov.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Deco postala većinski vlasnik Goša montaže

BEOGRAD – Građevinska firma „Deco" prešla je prag od 50 odsto vlasništva u akcijama „Goša montaže" i tako postala većinski vlasnik te kompanije, navodi se u dokumentu koji je danas objavila Beogradska berza.

Kragujevački „Deco" je prag prešao posle jučerašnje kupovine akcija na Beogradskoj berzi i sada ima 50,3 procenta akcija „Goša montaže", odnosno 123.594 akcije.

Akcija beogradskog preduzeća Goša montaža je na MTP tržištu Beogradske berze >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << juče uzletela za 10,3 odsto i dostigla 2.262 dinara, pri čemu je ostvaren i izuzetno snažan promet u iznosu od 140,7 miliona dinara.

Trgovina akcijama „Goša montaže" i u prethodnom višemesečnom periodu povremeno je bila zapažena.

Ove akcije 11. oktobra trgovane su za 2.326 dinara, a u protekle 52 nedelje najviša cena bila im je krajem maja ove godine, kada su kupovane za 2.900 dinara.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.