Izvor: N1 televizija, 02.Feb.2021, 20:17

Komisija bez odluke o nadležnosti u slučaju Telekom-Telenor, reakcije iz Evrope

Komisija za zaštitu konkurencije još nije odlučila da li je nadležna za sporazum Telekoma i Telenora, saznaje N1. Na plan da se ugase slobodni mediji reagovao je i NUNS - navodi da će najavljeni sporazum uvećati već postojeći monopol države u medijskoj sferi. Slučajem Telekom i Telenor bave se i strane međunarodne ogranizacije koje upozoravaju na poslovanje PPF-a, pod kojim posluje i Telenor u Srbiji.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Božidar Đelić: Sporazum Telekom-Telenor bez presedana, Komisija mora da reaguje

Izvor: N1 televizija, 02.Feb.2021

Komisija za zaštitu konkurencije uz podršku policije mora smesta da uđe u Telekom i Telenor i povede istragu, ako su navodi o sporazumu te dve kompanije koji za cilj ima da se istisne SBB sa tržišta - tačni, a do sada to Telekom nije demantovao, rekao je u Presingu Božidar Đelić, nekadašnji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.