Izvor: B92, 22.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija: Neuspeo tender za BIP

Beograd -- Komisija za prodaju kapitala "Beogradske industrije piva, slada i bezalkoholnih pića" saopštava da tender nije uspeo.

U saopštenju tenderske komisije se precizira da neće biti pregovora s jedinim ponuđačem za prodaju 51,31 odsto kapitala BIP-a, konzorcijumom "Poteza Naložbe" iz Maribora, "Pan Bira" iz Novog Sada i "Čoke" iz Vučaka.

Odluka o tome doneta je na osnovu detaljne analize jedine ponude, koju je razmatrala i Agencija za privatizaciju. "Odluka je doneta uzimajući u obzir nisku ponuđenu cenu, nezadovoljavajuć ponuđen investicioni program i uslovljenost ponude", saopštava Komisija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.