Komfor u malom prostoru: Kako se tročlana porodica ugurala u 38 m2 (FOTO)

Izvor: S media, 14.Jul.2012, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komfor u malom prostoru: Kako se tročlana porodica "ugurala" u 38 m2 (FOTO)

Ako ste mislili da mali stan znači puno nereda i više spremanja, sada ćete promeniti mišljenje. Tročlana porodica iz Sidneja je od malog porodičnog gnezda napravila prostrani stan sa puno svetla.

Iako se njihov životni prostor proteže na samo 38 kvadratnih metara, dvoje mladih ljudi i njihova ćerka su od skučenog doma stvorili prostran životni prostor ispunjen svetlom i radošću.

Ovaj mali stan nalazi se u urbanom delu Sidneja i delo je arhitekte Antonija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gila, koji je opisao što je tačno radio u stanu.

'Stan smo pretvorili u prostor u kom ova porodica može kvalitetno da provodi vreme. Srušili smo postojeću stolariju i ostavili samo gole zidove i kupatilo. Napravljen je nov nameštaj prema kom je napravljen potpuno nov raspored u stanu. Time smo rešili pitanje privatnosti, skladištenja i nedostatka stambenog prostora. U skladu sa željama i potrebama ove porodice, maksimalno smo iskoristili prostor”, rekao je arhitekta.

(magazin.hr)

Foto: magazin.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.