Komercijalna banka najavljuje širenje poslovanja u Crnoj Gori

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Jul.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komercijalna banka najavljuje širenje poslovanja u Crnoj Gori

PODGORICA - Bankarski sistem ostvaruje odlične rezultate, svi parametri poslovanja banaka su unapređeni, a ranjivosti iz prethodnog perioda značajno smanjene. Posebno raduje podatak o konstantnom rastu depozita, jer taj trend potvrđuje snažan povratak poverenja klijenata u bankarski sistem.

To je konstatovano na sastanku guvernera Centralne banke Crne Gore Radoja Žugića sa predstavnicima Komercijalne banke koje je predvodio Vladimir Medan, predsednik grupe, održanom u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << (4. jula 2018. godine), prenosi portal Bankar.

- U ovakvu pozitivnu sliku stanja bankarskog sektora u Crnoj Gori uklapa se i Komercijalna banka, koja je, iako po učešću mala, dobro kapitalizovana, visoko likvidna i profitabilna banka - istakao je Žugić.

Predstavnici Komercijalne banke istakli su da je ova finansijska institucija posvećena razvijanju dobrih odnosa sa klijentima, te da ima planove za proširenje poslova u Crnoj Gori. U tom smislu, nedavno je sedište ove banke iz Budve premešteno u Podgoricu.

- Naša je namera da, poštujući domaću regulativu i međunarodne standarde, poslujemo na način koji će doprinositi očuvanju i snaženju finansijske stabilnosti - naveo je Medan.

Guverner Žugić je istakao da će CBCG i dalje unapređivati komunikaciju i saradnju

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.