Komercijalna banka i Fond B92 donirali inkubator Opštoj bolnici u Vršcu

Izvor: Beta, 22.Jan.2020, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komercijalna banka i Fond B92 donirali inkubator Opštoj bolnici u Vršcu

Komercijalna banka saopštila je danas da je sa Fondom B92 u okviru akcije "Zajedno za bebe" donirala inkubator Službi pedijatrije sa neonatologijom Opšte bolnice u Vršcu, čija je vrednost oko 835.000 dinara."Svesni smo da je ulaganje u projekte društvene odgovornosti, kao što je ovo Opštoj bolnici u Vršcu, za menadžment i zaposlene u Komercijalnoj banci podjednako važno, kao i odlični rezultati u pružanju finansijskih usluga", rekao je tim povodom predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vladimir Medan.Dodao je da kroz socijalno odgovorne projekte "Komercijalna banka na najbolji način iskazuje svoj stav i shvatanje da samo udruženi u zajedničkom delovanju možemo da oblikujemo bolje okruženje za sve".Akcija "Zajedno za bebe" pokrenuta je u junu 2014. godine, kao posebna akcija u okviru kampanje "Bitka za porodilišta" Fonda B92.Predstavnica Fonda B92 Jovana Stranjančević rekla je da su u porodilištu u Vršcu, 2012. godine započeli akciju "Bitka za porodilišta" i u rekordnom roku uspeli da prikupe sredstva za nabavku čak tri inkubatora i druge neophodne medicinske opreme."Neizmerno nam je drago što smo danas ponovo ovde i što smo, zahvaljujući Komercijalnoj banci uspeli da nabavimo još jedan inkubator, a pozivam i druge donatore da slede primer Komercijalne banke i da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Opštoj bolnici u Vršcu uručen novi inkubator

Izvor: Danas, 22.Jan.2020

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas Centar za socijalni rad i Gerontološki centar u Vršcu, kao i Opštu bolnicu gde su Službi pedijatrije sa neonatologijom, svečano uručen novi inkubator u okviru akcije "Zajedno za bebe".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.