Kolone na Batrovcima, čeka se pet sati

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Dec.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolone na Batrovcima, čeka se pet sati

BEOGRAD - Građani se zbog predstojećih praznika vraćaju iz zemalja Zapadne Evrope. Najveće gužve su na ulazu u Srbiju iz Hrvatske na prelazu Batrovci.

Na graničnom prelazu Batrovci, vozila u sedam kolona ulaze u zemlju, a čeka se od četiri do pet sati. Dugačke su kolone na hrvatskoj strani, a pun je i međuprostor. Vozila stalno pristižu.

Nakon dužih zadržavanja, na ulaz u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš više nema kolona vozila.

Oni koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << se odlučili za prelaz Kelebija, u kolonama ka Srbiji zadržavaju se do 40 minuta.

Gužvi na ostalim prelazima nema.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRETPRAZNIČNI HAOS NA GRANICAMA Na Batrovcima se, u sedam kolona, na ulazak u Srbiju ČEKA PET SATI

Izvor: Blic, 22.Dec.2019

Pred nastupajuće novogodišnje i božićne praznike krenuo je prvi talas pojačanog saobraćaja na graničnim prelazima, što po pravilu podrazumeva duža zadržavanja, a vozačima će najviše strpljena biti potrebno na prelazu Batrovci, između Srbije i Hrvatske, gde se trenutno čeka i do pet sati!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.