Kolinda nepozvana upala na prestavu, i zaprepastila publiku svojim potezom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda nepozvana upala na prestavu, i zaprepastila publiku svojim potezom

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović došla ja nepozvana na binu nakon premijere baleta "Labudovo jezero" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, gde se zajedno sa šokiranim ansamblom poklonila publici.

Nova izvedba čuvenog baleta Petra Iljiča Čajkovskog izazvala ovacije publike, ali je šok usledio kada se na pozornici pojavila predsednica Hrvatske.

I ansambl, koji se upravo u tom trenutku klanjao publici, bio je nepripremljen za dolazak Kolinde Grabar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kitarović.

Publika je bila blago rečeno zgranuta dolaskom osobe koja je ničim izazvana stala uz umetnike nakon premijere.

Predsednica se naklonila publici, a situaciju je donekle spasao koreograf kome je neko došapnuo šta se dogodilo, pa je Kitarovićevoj pružio buket cveća, koji je originalno bio namenjen ansamblu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolinda opet šokira! Nakon predstave popela se na binu i poklonila s glumicima (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Mar.2017

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović došla jE nepozvana na binu nakon premijere baleta "Labudovo jezero" u Hrvatskom narodnom pozorištu u Zagrebu...Kako pišu hrvatski mediji, Kolinda se potom, na iznenađenje svih, zajedno sa glumačkom ekipom poklonila publici...Novo izvođenje čuvenog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.