Izvor: S media, 31.Okt.2012, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko milijardi će oduvati Sendi?

Kuća "Ekviket" je prognozirala da će uragan odneti deset milijardi dolara, drugi izvori nagađaju da će šteta biti mnogo veća.

Neki izvori su procenu štete podigli na neverovatnu sumu od 100 milijardi. Berza u ponedeljak nije radila, što se poslednji put dogodilo pre 27 godina. Prema procenama analitičke kuće “Mudis” Amerika će svaki dan, dok oluja bude trajala, gubiti po 10 milijardi dolara.

Otkazano je na hiljade letova, mala preduzeća trpe >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gubitke budući da ne rade, tu su i troškovi telekomunikacija i spasilačkih službi.

Uragan Sendi još uvek nije uspeo da uzdrma cene nafte koje su su na iznenađujuće niskom nivou, ali to bi moglo uskoro i da se promeni.

Izvor: S media Foto: Beta, AP

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.