Kolaps u najavi: Rade šestu traku u Kneza Miloša

Izvor: B92, 26.Dec.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u najavi: Rade šestu traku u Kneza Miloša

Beograd -- Posle trga Slavija i Bulevara oslobođenja, čelnici grada nameravaju da rekonstruišu i jednu od najprometnijih saobraćajnica u gradu - Ulicu kneza Miloša.

Prestonička "žila kucavica“ trebalo bi da dobije šestu traku, po sredini ulice nalazilo bi se ostrvo sa cvećem, a Grad Beograd i Parking servis imaju ambiciozan plan da naprave i ogromno podzemno parkiralište koje bi se protezalo od Nemanjine ulice sve do Višegradske, pišu Večernje novosti u današnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdanju.

Prema pisanju lista, u planu je rekonstrukcija saobraćajnice po uzoru na Barselonu i Madrid.

U „Parking servisu“ očekuju da će dobiti građevinsku dozvolu, odnosno dozvolu za izgradnju garaže u julu 2016. godine.

Kada dođu na red, radovi u Ulici kneza Miloša dovešće do tektonskih poremećaja u saobraćaju, tim pre što je najavljena i gradnja tržnog centra na prostoru bivše zgrade MUP-a.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kneza Miloša sa šest traka i mega podzemnom garažom!

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2015

POSLE Trga Slavija i Bulevara oslobođenja, čelnici grada nameravaju da rekonstruišu i jednu od najprometnijih saobraćajnica u gradu - Ulicu kneza Miloša. Prestonička saobraćajna "žila kucavica" trebalo bi da dobije i šestu traku, po sredini ulice nalazilo bi se ostrvo sa cvećem, a grad...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.